'Barcelona dichtbij volgende monsterdeal: som van 100 miljoen, 15 miljoen salaris'

'Barcelona dichtbij volgende monsterdeal: som van 100 miljoen, 15 miljoen salaris'

09-01-2018 17:15
4

Gesprekken tussen FC Barcelona en Antoine Griezmann bevinden zich in een vergevorderd stadium. De Catalanen zijn bereid om te voldoen aan de afkoopsom in het contract van de Franse spits.

Dat meldt het Spaanse Cadena SERGriezmann heeft een contract tot 2022 bij Atlético Madrid en in dat contract staat dat hij enkel voor een transfersom van honderd miljoen euro mag vertrekken uit de Spaanse hoofdstad. Volgens het Spaanse medium vormt die geldsom geen obstakel voor FC Barcelona, de trotse koploper van de Primera Division.

Gesprekken tussen Barça en Griezmann bevinden zich in een vergevorderd stadium. Cadena SER schrijft dat de Franse international maar liefst een jaarsalaris van vijftien miljoen euro kan gaan opstrijken in Catalonië. Naar verluidt gaat het om een transfer die komende zomer gaat plaatsvinden.

Griezmann wordt al langer in verband gebracht met een overstap naar Barcelona. Eerder kondigde Atlético een procedure tegen FC Barcelona aan, nadat de club op onrechtmatige wijze contact zou hebben gehad met de Fransman.