Keert Raman terug naar de Jupiler Pro League? Ik heb het goede gevoel terug

Keert Raman terug naar de Jupiler Pro League? "Ik heb het goede gevoel terug"

09-01-2018 15:00
3

Benito Raman is momenteel actief bij de Duitse tweedeklasser Fortuna Düsseldorf. De razendsnelle ex-spits van AA Gent en Standard is zeer geliefd bij de Duitsers, die hem tot het einde van het seizoen huren van de Rouches. De aanvaller spreekt zich in Het Nieuwsblad uit over een eventuele terugkeer naar België.

Dinsdag oefent Raman met zijn huidige team tegen Standard, de club die hem uitleent. "Het is leuk om iedereen nog eens terug te zien, maar 't is een oefenwedstrijd. Revanche? Ik heb het de laatste vier maanden goed gedaan en ik vind niet dat ik nu in één match moet bewijzen dat Standard verkeerd was", reageert de pocketspits in het dagblad.

Een terugkeer naar de Jupiler Pro League is dan ook nog niet voor meteen. "Ik zit er niet echt op te wachten. Misschien wil ik ooit nog voor Standard spelen, maar ik ga ervan uit dat ik volgend jaar nog bij Düsseldorf zit. Ik zie geen reden om terug te keren naar België. Voor mij was het na twee mindere jaren ideaal om naar het buitenland te gaan. Ik heb het goede gevoel terug", besluit Raman.