'Genk passeert langs de kassa en ziet goudhaantje vertrekken voor 45 miljoen'

'Genk passeert langs de kassa en ziet goudhaantje vertrekken voor 45 miljoen'

Gepubliceerd: dinsdag 9 januari 2018 om 14:30di 09-01-2018 om 14:30

Racing Genk plukte enkele weken terug Philippe Clement weg bij Waasland-Beveren. De nieuwbakken coach moet de Limburgers weer op de rails krijgen, al wil hij daarvoor wel nog enkele versterkingen zien. Genk zal wel zijn portefeuille moeten opentrekken, maar dat lijkt geen probleem te worden.

De Limburgers staan op het punt om nog een flinke financiële opsteker te incasseren. Ex-goudhaantje Leon Bailey kan Genk nog een pak geld bezorgen. De flankaanvaller verliet vorig jaar de Luminus Arena voor een avontuur bij het Duitse Leverkusen, ook daar maakte hij veel indruk. De Jamaicaan kan genieten op de interesse van een pak Engelse clubs.

Zo weet The Daily Mail dat Bailey in de belangstelling staat van Chelsea, Arsenal en Manchester United. Meer nog: er plakt een bedrag van maar liefst 45 miljoen euro op het hoofd van het toptalent. Aangezien Genk recht heeft op een percentage van de doorverkoop, mag het zich in de handjes wrijven. De Limburgers kunnen zo’n vier miljoen euro vangen voor zijn hun ex-speler.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws