BIZAR! 'Teodorczyk kan Anderlecht verlaten voor deze Europese topclub'

BIZAR! 'Teodorczyk kan Anderlecht verlaten voor deze Europese topclub'

09-01-2018 14:15
18

Lukasz Teodorczyk mag RSC Anderlecht verlaten, dat liet de club zelf weten. De Pool kan dit seizoen nog geen potten breken in het Astridpark, waardoor er wordt gevreesd voor de interesse in hem. Toch moet paars-wit niet wanhopen, mogelijk komt een Engelse topclub 'Téo' uit zijn lijden verlossen.

Het Poolse Sport PL meldt dat Tottenham Hotspur de Poolse aanvaller graag wil inlijven. Het team van Toby Alderweireld, Moussa Dembélé en Jan Vertonghen is op zoek naar een back-up voor Harry Kane, hij is de enige volwaardige centrumspits in de selectie van de Engelse topclub. De interesse is opmerkelijk te noemen aangezien Teodorczyk zijn niveau van vorig seizoen totaal niet haalt.

Dit seizoen ergert de Pool zich te pletter, niks lijkt te lukken. Na het vertrek van Hamdi Harbaoui en Robert Beric zou paars-wit al zijn derde aanvaller laten vertrekken. De Brusselaars hopen voor de Pool nog een bedrag van vijf à zes miljoen euro te vangen. Zelf betaalde Anderlecht vorig jaar 4,5 miljoen aan Dynamo Kiev.

No Poll