In april word ik 35 jaar, maar het is krankzinnig hoe goed ik kan voetballen

"In april word ik 35 jaar, maar het is krankzinnig hoe goed ik kan voetballen"

Gepubliceerd: dinsdag 9 januari 2018 om 12:15di 09-01-2018 om 12:15

Franck Ribéry is mogelijk aan zijn laatste maanden bezig bij Bayern München. De Fransman is al op leeftijd, beschikt over een aflopend contract en kampt regelmatig met blessures. Toch twijfelt hij er niet aan dat hij nog mee kan bij de Bundesliga-grootmacht.

"In april word ik 35 jaar oud", steekt Ribéry van wal in gesprek met BILD, "maar het is krankzinnig hoe goed ik kan voetballen, wanneer ik helemaal fit ben. En dat is voor mij belangrijk." De aanvaller liep in oktober een knieblessure op, maar keerde in december weer terug. "Ik werk ook in mijn vrije tijd veel aan mijn fitheid."

"Een fitnessruimte, een zwembad: ik heb alles thuis", aldus de aanvaller. "Daardoor kan ik in alle rust en volledig geconcentreerd aan mijn herstel werken. Ik heb zowel bij Bayern als thuis goed gewerkt. Dat is de reden dat ik nu weer op een goed niveau ben teruggekomen." De vraag is of dat hem een nieuw contract oplevert. Net als Arjen Robben is hij over een half jaar transfervrij.

Xavi nodigde Ribéry onlangs al uit om bij Al-Sadd in Qatar te komen spelen. "Xavi is een grote speler, die bij Barcelona ongelooflijke dingen heeft laten zien. "Ik ben blij dat hij goed over mij spreekt. Hij kent ook mijn situatie, maar ik voel me goed bij Bayern. We zullen wel zien wat er in de komende maanden gaat gebeuren."

Plaats een reactie

Zetterberg +12303
dinsdag 9 januari 2018 om 15:44
Het lijkt me eveneens krankzinnig jezelf zo te bestoefen...nu hij kan wel een serieus 'stukske sjotten'!
[Reactie gewijzigd op dinsdag 9 januari 2018 om 15:45]
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws