'Real grijpt terug op transferpolitiek: twee Belgen belangrijkste doelwitten'

'Real grijpt terug op transferpolitiek: twee Belgen belangrijkste doelwitten'

08-01-2018 17:00
2

Eden Hazard en Thibaut Courtois zijn de belangrijkste transferdoelwitten van Real Madrid komende zomer. Dat zegt Sky Sports-verslaggever Guillem Balague. Onze landgenoten twijfelen al langer over het tekenen van een nieuw contract op Stamford Bridge.

Van Hazard is het geen geheim meer dat hij de overstap wil maken naar Real Madrid, maar mogelijk krijgt hij gezelschap van landgenoot Courtois. De aanvaller en de doelman hebben een contract tot respectievelijk medio 2020 en 2019. "Real Madrid heeft grote namen nodig en Courtois is een kandidaat. Ze willen ook Hazard", zegt Balague, Spaans voetbal-expert van Sky Sports.

Ook een nieuwe spits staat op het wensenlijstje van Real. "De bestuurders van Real zijn er steeds meer van overtuigd dat een nieuwe spits moet komen, dat Benzema verkocht moet worden", aldus Balague, die stelt dat de Koninklijke geïnteresseerd is in Harry Kane. Hij rekent echter niet op een snelle transfer. "Ze weten dat Kane een sterke band heeft met Tottenham Hotspur."

Desondanks zullen er grote namen naar het Estadio Santiago Bernabéu komen. "Niet zozeer als reactie op FC Barcelona, maar om bij te blijven bij de rest."