BBC: Manchester City en Arsenal maken interesse in verdediger officieel

BBC: Manchester City en Arsenal maken interesse in verdediger officieel

08-01-2018 16:20
2

Jonny Evans mag hopen op een terugkeer in de Engelse top. Manchester City en Arsenal zijn concreet voor de verdediger van West Bromwich Albion, die jarenlang bij Manchester United speelde.

De BBC maakt maandag melding van de belangstelling uit Manchester en Londen voor Evans. Arsenal en City hebben officieel contact opgenomen met West Brom met het verzoek te praten over een transfer. De Noord-Ierse verdediger (30) moet een slordige 28 miljoen euro kosten.

Arsenal-manager Arsène Wenger zou inmiddels bij de clubleiding hebben aangeklopt om het benodigde budget vrij te maken voor Evans. Het voordeel is dat West Brom geïnteresseerd is in Arsenal-back Mathieu Debuchy. Man City ziet in Evans een goede opvolger van de haast chronisch geblesseerde Vincent Kompany.

Evans maakte in augustus 2015 de overstap naar West Brom, dat zeven miljoen euro voor hem betaalde aan Manchester United. Zijn contract loopt nog anderhalf jaar door. Afgelopen zomer waren Arsenal en Manchester City ook al concreet voor de mandekker.