Seck doet opvallende onthulling na geruchten over Racing Genk

Seck doet opvallende onthulling na geruchten over Racing Genk

08-01-2018 10:45
4

Is Ibrahima Seck op weg naar Racing Genk? De boomlange Senegalees wil in ieder geval graag herenigd worden met coach Philippe Clement. In Het Laatste Nieuws geeft hij aan dat het al de tweede keer is dat Genk hem probeert te halen.

Seck is dan ook niet verbaasd door de interesse. "Ik voetbal ondertussen anderhalf jaar bij Waasland-Beveren en elke mercato klinkt het wel dat ik vertrek. Toch voetbal ik nog steeds hier. Ik hou dan ook geen rekening met wat anderen zeggen, en focus me op mijn job. De interesse van Genk is trouwens niet nieuw, ze informeerden vorig seizoen al."

Clement is geen doorslaggevende factor, zo vertelt Seck. "Misschien kan de komst van Philippe een extra duwtje geven, maar als speler kies je voor een team óm het team, niet om de coach. Maar beloven dat ik het seizoen uitdoe bij Waasland-Beveren, nee, dat kan ik niet. In het voetbal kan en mag je niets beloven."

Seck heeft nog genoeg tijd om een transfer te maken. "Ik doe m'n werk en wacht af. Januari is nog lang, hé. En als ik hier op 1 februari nog ben, zal ik me volledig inzetten voor Waasland-Beveren. Met mijn mentaliteit is nog nooit iets mis geweest."

Lees ook: "Voor Racing Genk kost Seck dubbel zoveel"