'Chelsea gaat voor verrassende terugkeer van 'mislukte' Rode Duivel'

'Chelsea gaat voor verrassende terugkeer van 'mislukte' Rode Duivel'

08-01-2018 09:19
3

Thorgan Hazard heeft zich de laatste maanden in de kijker gespeeld van heel wat clubs. Bij Borussia Mönchengladbach is de Rode Duivel één van de uitblinkers. Dat kan hem een toptransfer opleveren.

Hazard voelt zich wel goed in Duitsland, maar een transfer binnen de komende maanden behoort tot de mogelijkheden. Volgens BILD is het verrassend Chelsea dat denkt aan de Rode Duivel. The Blues willen de broer van Eden terug naar Engeland halen.

Dat het net Chelsea is dat de middenvelder opnieuw wil aantrekken, doet de wenkbrauwen toch fronsen. Vooral bij de fans van de Londense club dan. Thorgan Hazard werd eerder niet goed genoeg bevonden door de club en definitief verkocht aan Borussia Mönchengladbach. Nu hij het daar zo goed doet, wil Chelsea hem dan toch opnieuw aantrekken. Hij heeft nog een contract tot medio 2020 bij de Duitse club.

Nog niet zolang geleden gebeurde vrijwel hetzelfde met Kevin De Bruyne, die eerst niet slaagde bij Chelsea. De Londenaren wilden hem na zijn succesvolle periode in Duitsland opnieuw aantrekken, maar hij koos voor Man City. Daar speelt hij nu wekelijks de pannen van het dak.