KV Oostende krijgt bizarre aanbieding binnen: ''Tart alle verbeelding''

KV Oostende krijgt bizarre aanbieding binnen: ''Tart alle verbeelding''

07-01-2018 19:15
3

De eerste week van de transfermercato verliep voor KV Oostende zeer rustig. Er speelt weinig bij de Kustboys. Kapitein Sébastien Siani kan mogelijk nog vertrekken, maar dan moet het geïnteresseerde wel met een serieus bod komen.

Al Jazira wil de Kameroen naar de Verenigde Arabische Emiraten halen. Sportief directeur Luc Devroe bevestigt aan KVO TV dat er kort contact is geweest. Hij onthult echter dat het bod heel opmerkelijk was. ''Ik kan u zeggen dat buiten een gratis verhuur voor Siani er geen enkel, maar dan ook geen enkel concreet bod is binnengekomen. Gratis gaat de zon op en zon onder, maar we gaan toch niet onze kapitein gratis laten vertrekken. Op dit moment is er dus niks concreet.''

Devroe is nog steeds verbijsterd door de aanbieding van de club uit het Verre Oosten. ''Al Jazira wil Siani dus voor zes maanden gratis huren. Dit is echt, allez. Dit tart echt alle verbeelding'', aldus Devroe. Overigens verwacht hij ook weinig inkomende transfers te doen. ''Aan spelers geen gebrek en ik denk dat nagenoeg alle posities dubbel bezet zijn'', toont hij zich tevreden over de huidige kern.