UPDATE: Dan toch geen goed nieuws over Teodorczyk, spits haakt alweer af

UPDATE: Dan toch geen goed nieuws over Teodorczyk, spits haakt alweer af

07-01-2018 10:50
6

Anderlecht is nog altijd op stage in het Spaanse La Manga, maar zaterdag moest Lukasz Teodorczyk het trainingsveld verlaten. Alweer een geblesseerde bij Anderlecht? De officiële site komt met goed nieuws.

Teodorczyk traint namelijk al terug mee, zo staat daar te lezen. "Teodorczyk kan opnieuw voluit meetrainen. Gisteren, op de eerste trainingsdag in La Manga, moest Lukasz Teodorczyk tegen het einde van de laatste oefensessie aan afhaken. Dat bleek echter gewoon uit voorzorg te zijn", zo staat er te lezen.

Of Teodorczyk momenteel een groot gemis zou zijn bij Anderlecht is maar de vraag. De Poolse aanvaller scoorde vorig seizoen 22 keer, maar dit seizoen zit hij aan amper drie doelpunten. Anderlecht gaat deze winter hoogstwaarschijnlijk dan ook een nieuwe aanvaller halen, ook al omdat Hamdi Harbaoui en Robert Beric de club al hebben verlaten.

UPDATE 10u50: De terugkeer van Teodorczyk heeft niet lang geduurd. Op de website kondigt Anderlecht aan dat de Pool opnieuw last heeft ondervonden aan zijn heup. Daardoor heeft hij de training in La Manga moeten staken. Teodorczyk zal nu onderzocht worden, waarna de medische staf een beslissing zal nemen over de rest van het kamp.