Vreven stelt belangrijk gesprek uit: 'Dan stap ik sowieso op'

Vreven stelt belangrijk gesprek uit: 'Dan stap ik sowieso op'

06-01-2018 09:05
1

Stijn Vreven is bij de Nederlandse eersteklasser NAC Breda in het bezit van een aflopend contract en wil voorlopig nog niet over een verlenging praten. De ex-trainer van Waasland-Beveren wil eerst zijn doel verwezenlijken in Breda.

"Er staan geen gesprekken gepland tijdens het trainingskamp. Ik heb er ook helemaal niet over nagedacht, omdat het voor mij op dit moment niet aan de orde is", zegt Vreven in het Nederlandse BN DeStem. "Buiten alle contractuele dingen om vind ik dat wij ons moeten handhaven, wil ik hier überhaupt kunnen blijven. Als dat niet lukt, is de missie mislukt en stap ik sowieso op. Dat lijkt mij niet meer dan logisch."

Op het trainingskamp wil Vreven de basis leggen voor lijfsbehoud. Opvallend genoeg speelt NAC geen oefenwedstrijden in Portugal. "Ik ga op trainingskamp om zo veel en zo hard als mogelijk te trainen. Een wedstrijd scheelt in mijn schema vijf trainingen. Niet alleen de dag zelf, maar ook de dag voor en de dag na de wedstrijd moet ik namelijk rekening houden met de arbeids- rustverhouding. Gericht trainen levert mij meer op", aldus Vreven.