Brodic keert niet terug bij Club Brugge, maar gaat testen bij Duitse tweedeklasser

Brodic keert niet terug bij Club Brugge, maar gaat testen bij Duitse tweedeklasser

04-01-2018 18:36

Fran Brodic probeerde zich dit seizoen op huurbasis te bewijzen bij Roeselare, maar dat lukte niet. Nu wacht mogelijk een nieuwe uitleenbeurt. De Kroaat van Club Brugge mag zich in de Duitse Tweede Klasse gaan bewijzen. FC Erzgebirge Aue neemt hem op proef.

Bij de beloften van Club Brugge trapte Brodic vorig seizoen de ene na de andere bal tegen de touwen. Maar Michel Preud'homme zag het niet in hem zitten en gunde Brodic zelden een kans bij de A-kern. Ook dit seizoen had Ivan Leko geen zin om een beroep te doen op de twintigjarige aanvaller.

Brodic trok daarom naar Roeselare. Ook in de Proximus League kon hij niet doorbreken. Hij deed amper mee in drie wedstrijden en kon daarin niet scoren. Enkele dagen geleden werd duidelijk dat Brodic in het nieuwe jaar ook niet zou gaan spelen bij Roeselare en dat hij mocht terugkeren naar Club Brugge.

Volgens Bild gaat dat niet gebeuren. FC Erzgebirge Aue neemt de aanvaller op proef. FC Erzgebirge Aue is niet echt een hoogvlieger. In de Duitse Tweede Klasse staat het dertiende van de achttien ploegen.