Eden zegt tegen mij: Als jij tekent, teken ik ook. En ik zeg hem hetzelfde

"Eden zegt tegen mij: "Als jij tekent, teken ik ook." En ik zeg hem hetzelfde"

04-01-2018 17:14
1

De laatste tijd gonst het van de geruchten rond Thibaut Courtois. De nationale nummer één zou nadrukkelijk in de belangstelling staan van Real Madrid. Zelf houdt hij zich weinig bezig met al die transferperikelen.

Die raken zijn koude kleren, zo lijkt het toch. Woensdagavond tegen Arsenal FC leverde Courtois alvast een topprestatie af. "Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen. We zullen nog een paar weken wachten, maar dan zal er gepraat worden. Ik ben gelukkig bij Chelsea en sta dicht bij een nieuw contract. Of ik afgeleid ben door die gesprekken? Niet echt. Ik ben rustig, want voorlopig lig ik gewoon onder contract bij Chelsea", bant hij alle twijfel bij London Evening Star.

Courtois is overigens niet de enige Rode Duivel die op het verlanglijstje van Real staat. Ook Eden Hazard ligt goed in de markt. "Of Hazard en ik elkaar aanmoedigen om bij te tekenen? Ja. Hij zegt: "Als jij tekent, teken ik". En ik zeg hetzelfde tegen hem. We zijn hier allebei gelukkig. We zijn al twee keer kampioen geworden en kunnen hier samen nog mooie momenten beleven", kijkt Courtois vooruit naar zijn toekomst op Stamford Bridge.