'Standard denkt aan ex-speler, maar bondscoach gooit roet in het eten'

'Standard denkt aan ex-speler, maar bondscoach gooit roet in het eten'

Gepubliceerd: donderdag 4 januari 2018 om 12:45do 04-01-2018 om 12:45

Standard wil onder Bruno Venanzi voluit gaan voor lokale verankering, vandaar dat enkele bekende namen al zijn teruggekeerd naar Sclessin. Of Mehdi Carcela zich in dat rijtje zal zetten is maar de vraag.

La Dernière Heure beweert namelijk dat Hervé Renard, de huidige bondscoach van Marokko, Carcela liever niet naar Standard ziet gaan. Momenteel zit hij bij Olympiakos, waar hij echter maar zes keer mocht meedoen. Hij zou ook in beeld zijn bij het Spaanse Alaves. Renard wil hem met het oog op het WK liever naar een grotere competitie zien gaan.

Carcela speelde eerder al in de Primera Division, vorig jaar bij het gezakte Granada. Bruno Venanzi is helemaal gewonnen voor een terugkeer van de ex-speler, maar technisch directeur Olivier Renard is er nog niet uit. Carcela speelde al twee keer eerder in Luik.Plaats een reactie

donderdag 4 januari 2018 om 13:40
Carcela, dat is toch die jongen met een Marrokaanse moeder, Spaanse vader die in den tijd dat Advocaat bondscoach was op vraag van een Nederlander genaturaliseerd moest worden tot Belg?

Dat moet zo'n beetje de énige speller zijn die qua nationaliteiten beter doet dan Tchité.
Vind ik leuk
VeeDeeVee +18489
donderdag 4 januari 2018 om 14:00
Liever spelen in België dan op de bank zitten in Spanje, zou je zo denken..
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws