'Anderlecht-doelwit heeft er nieuwe optie bij, tweede Duitse club meldt zich'

'Anderlecht-doelwit heeft er nieuwe optie bij, tweede Duitse club meldt zich'

03-01-2018 09:45
4

Marko Pjaca verruilt Juventus zo goed als zeker voor de Bundesliga. De Kroatische buitenspeler zou zelfs al akkoord zijn met Schalke 04 over een huurtransfer, maar volgens Der Kicker heeft ook VfL Wolfsburg zich plotseling gemeld voor het 22-jarige doelwit van RSC Anderlecht.

Het Italiaanse Sky Sports meldde dinsdag nog via onderstaande tweet dat de tijdelijke overgang van Pjaca naar Gelsenkirchen al in kannen en kruiken was. Der Kicker trekt dit echter in twijfel en bericht dat ook Wolfsburg in de race is voor de vleugelaanvaller. De club van Nany Dimata en Divock Origi kan de Kroaat tot het einde van het seizoen huren voor een huursom van één miljoen euro.

Pjaca liet zich tijdens het EK van 2016 voor het eerst zien aan de voetbalwereld en verdiende toen een transfer van Dinamo Zagreb naar Juventus. Daar liep hij echter een kruisbandblessure, waardoor hij sinds maart 2017 geen minuut meer heeft gespeeld. Door tijdelijk naar de Bundesliga te verhuizen hoopt de buitenspeler zijn plek in de WK-selectie van Kroatië veilig te stellen. Anderlecht hoopt nog steeds om de Kroaat in te lijven.