Done deal: 'Club Brugge haalt ervaren Russische doelman'

Done deal: 'Club Brugge haalt ervaren Russische doelman'

02-01-2018 20:39
13

Club Brugge heeft zijn nieuwe doelman gevonden. De Russische journalist Nobel Arustamyan beweert dat Vladimir Gabulov naar Club Brugge gaat, en de speler bevestigt dat ook.

De commentator van MatchTV weet dat die doelman van Arsenal Tula op weg is naar Club. Dat zou in ieder geval een einde maken aan de speculaties rond de nieuwe doelman. Onder meer David Ospina, Stefanos Kapino en Michel Vorm passeerden al de revue als mogelijke nieuwkomers.

Galubov is met zijn 34 jaar net als Ludovic Butelle een zeer ervaren keeper. Hij keepte ook tien wedstrijden bij de nationale ploeg. Opvallend genoeg zou het pas zijn eerste avontuur buiten Rusland zijn. "Hij is dichtbij een overgang naar Club Brugge en gaat een contract tekenen voor anderhalf jaar", zo voegt Arustamyan nog toe.

Update: Gabulov heeft zelf ook bevestigd dat hij naar Club Brugge gaat, zo staat te lezen op de website Championat"Beste vrienden. Vandaag ben ik officieel speler van het Belgische Club Brugge. Het is een nieuwe uitdaging voor mij, maar het vertrek is niet makkelijk. Ik wil alle spelers van Arsenal Tula bedanken, met wie ik de team spirit en de eenheid heb gevoeld tijdens de wedstrijden". Het bericht zou ondertussen wel verwijderd zijn.