Alderweireld bijna op te halen voor een prijsje: Ik snap de heisa niet

Alderweireld bijna op te halen voor een prijsje: "Ik snap de heisa niet"

01-01-2018 10:21
3

Toby Alderweireld speelt al sinds 2015 voor Tottenham. Toch bestaat de kans dat de Rode Duivel straks vertrekt bij The Spurs. Binnenkort valt onze landgenoot immers op de halen voor een prijsje. 

Momenteel heeft Alderweireld nog een contract tot 2020 bij Tottenham. Gratis zal hij dus niet vertrekken. Toch treedt er binnenkort een clausule in werking waardoor de 28-jarige verdediger voor slechts 30 miljoen euro op te halen valt in Londen. BIj Tottenham wil men dat voorkomen. Het onderhandelt daarom al een tijdje met Alderweireld, maar volgens ESPN ging onze landgenoot daar voorlopig niet op in. 

Zijn manager Mauricio Pochettino maakt zich ondertussen weinig zorgen over de situatie van Alderweireld. "Het contract van Alderweireld loopt nog door tot 2020. Kijk eens naar Messie, die had nog maar een contract voor zes maanden."

"Wanneer er nieuws is over Alderweireld, zal Tottenham dat delen met de wereld. Ik snap de heisa rond spelers met een contract niet. De voorzitter heeft me verzekerd dat Toby hier nog een vontract voor 2,5 jaar heeft. Waarom een speler niet bijtekent? Dat kan verschillende redenen hebben."