'Villas-Boas keert mogelijk terug in Engeland: gesprekken na Dakar Rally'

'Villas-Boas keert mogelijk terug in Engeland: gesprekken na Dakar Rally'

Gepubliceerd: maandag 1 januari 2018 om 10:16ma 01-01-2018 om 10:16

André Villas-Boas moet de nieuwe trainer worden van Championship-club Sheffield Wednesday, zo meldt boulevardkrant The Sun. De directie is bereid om te wachten op de Portugees, die eerst wil racen in de Dakar Rally.

Villas-Boas was voor het laatst actief bij het Chinese Shanghai SIPG, maar stopte daar om zijn race-droom waar te maken. De veertigjarige Portugees begint volgende week in Peru aan zijn avontuur, waar hij racet tot 20 januari als hij de finish haalt. Daarna wil Sheffield met Villas-Boas in gesprek om te praten over het hoofdtrainerschap bij de Championship-club, die zestiende staat. Sheffield zal Villas-Boas wel flink moeten betalen om hem over te halen om de klus aan te nemen.

De Portugees is gewend aan dikke contracten bij Chelsea, Zenit Sint-Petersburg en Shanghai SIPG. Villas-Boas maakte naam als trainer bij FC Porto, waar hij in één seizoen vier prijzen in de wacht wist te slepen. Hij werd weggekocht door Chelsea, waar hij na negen maanden alweer werd ontslagen. Na zijn avontuur bij Tottenham Hotspur vertrok hij naar Zenit. Daarna stond hij aan het roer in China.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws