'Niet scorende spits van Lokeren is in beeld bij Portugese middenmoter'

'Niet scorende spits van Lokeren is in beeld bij Portugese middenmoter'

30-12-2017 13:40
1

Lokeren heeft een tegenvallend 2017 achter de rug. De Waaslanders zijn dankzij een reeks van 7 op 9 punten opgeklommen naar een elfde plaats, maar Lokeren is daarmee waarschijnlijk nog niet uit de zorgen. Er wordt daarom de nodige activiteit verwacht op de transfermarkt.

Mich Vergauwen, Lokeren-watcher namens Het Laatste Nieuws, meldt zaterdag onder andere dat Lewis Enoh in beeld is bij Belenenses, de huidige nummer elf uit de Primeira Liga. Het is niet bekend hoe Lokeren tegenover een eventueel vertrek van de 25-jarige Kameroener staat. Duidelijk is dat Enoh weinig toevoegt aan de ploeg van Peter Maes. De spits kwam dit seizoen in 12 competitieduels (411 minuten) nog niet tot scoren. Vorig seizoen vond hij ook maar amper één keer het net.

Het is dus realitisch dat Lokeren komende winter besluit om mee te werken aan een vertrek, mocht Belenenses zich officieel voor Enoh melden. Enoh zou dan terug kunnen keren naar zijn tweede thuis. Voordat Enoh in 2015 naar Daknam trok, kwam hij namelijk al uit voor vier Portugese clubs.

Lees ook: 'Geblesseerde zomeraanwinst van Lokeren verlaat Daknam tijdelijk'