Een buitenkansje voor de topclubs? 'Standard-verdediger sluit vertrek niet uit'

Een buitenkansje voor de topclubs? 'Standard-verdediger sluit vertrek niet uit'

28-12-2017 14:45
7

Alexander Scholz heeft het dit seizoen bijzonder lastig bij Standard. De Deen kwam twee jaar geleden voor ruim twee miljoen euro over van Sporting Lokeren. Sindsdien speelde hij quasi altijd, tot op het moment dat Ricardo Sa Pinto trainer werd. Een vertrek behoort dan ook tot de mogelijkheden.

De centrale verdediger mocht tegen KV Kortrijk als invaller nog even opdraven, maar een groot succes bleek dat niet. "Het was een gekke wedstrijd, al was het eigenlijk meer een gevecht dan een voetbalmatch met dit veld", reageerde Scholz voor de camera van Play Sports. "Uiteraard zijn we diep ontgoocheld na deze nederlaag. Ik denk niet dat we verdienen te verliezen."

Scholz wil uiteraard meer aan spelen toekomen, maar of dat in Luik zal zijn of niet? Dat houdt hij voorlopig nog in het midden. "Of ik in januari nog voor Standard speel? Dat weet ik niet, maar waar ik ook speel, ik zal sowieso altijd het beste van mezelf geven”, besluit hij. Eerder waren ook Anderlecht, Racing Genk en Club Brugge al geïnteresseerd in de flamboyante verdediger.