Sels heeft het stilaan gehad met Vanhaezebrouck: Dat zou misschien beter zijn

Sels heeft het stilaan gehad met Vanhaezebrouck: "Dat zou misschien beter zijn"

27-12-2017 16:00
6

Hein Vanhaezebrouck staat erom bekend niet vies te zijn van wat roteren. Zelfs met doelmannen doet hij het, tot frustratie van Matz Sels. Het sluitstuk van paars-wit ligt in strijd met Frank Boeckx, maar liefst van al wil hij duidelijkheid.

Al het hele seizoen is er een soort van wisselwerking tussen Sels en Boeckx. Beide doelmannen gaven al een dat ze geen al te grote fan zijn van het vele roteren, maar Vanhaezebrouck lijkt er zich weinig van aan te trekken. Sels heeft het zo stilaan gehad. "Het zou misschien beter zijn als er duidelijkheid komt over de doelman", reageert de ex-Buffalo bij Sudpresse.

Toch wil de reservedoelman van de Rode Duivels geen polemiek starten. Volgens Sels is de sfeer in de spelersgroep uitstekend, maar toch hoopt hij om eerste doelman te worden. Iets wat we zeker begrijpen, gezien het aankomende WK in Rusland. "Nu we nog maar actief zijn in één competitie is dat misschien handiger. Al heeft het roteren zeker geen invloed op de sfeer of de prestaties", besluit hij.