Sels wil duidelijkheid: ''Zal toch een keuze gemaakt moeten worden''

Sels wil duidelijkheid: ''Zal toch een keuze gemaakt moeten worden''

27-12-2017 12:55
3

Matz Sels kwam met hoge verwachtingen binnen bij Anderlecht, maar de huurling van Newcastle United heeft nog altijd geen vaste plaats onder de lat veroverd. Hein Vanhaezebrouck blijft rouleren tussen Sels en Frank Boeckx. Sels hoopt dat er na de winterstop toch een knoop wordt doorgehakt.

Sels hield tegen AA Gent (1-0) voor de tweede match op rij zijn doel schoon. Het is echter geen uitgemaakte zaak dat bij de hervatting van de competitie weer in doel staat. ''We zullen zien wat er gaat gebeuren'', reageert Sels bij VTM Stadion als hij naar de situatie wordt gevraagd. ''De coach heeft in zekere zin beide speelgelegenheid gegeven om iedereen te scherp te houden.''

Het minder drukke programma verandert echter de zaak in de ogen van de Rode Duivel. ''We hadden veel wedstrijden, maar die vallen nu een beetje weg. We zijn uit de Champions League en ook uit de beker. Het zal nu een kwestie zijn van week naar week toe te leven. En dan zal er misschien toch een keuze gemaakt moeten worden. Ok, maar dat is voor achter de winterstop'', verwacht hij dan pas duidelijkheid.