'Megatransfer Dybala in de maak: Juve-bankzitter kan voor 68 miljoen verkassen'

'Megatransfer Dybala in de maak: Juve-bankzitter kan voor 68 miljoen verkassen'

27-12-2017 09:28
3

Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport, La Repubblica: diverse grote kranten uit Italië melden woensdag dat Paulo Dybala afkoerst op een vertrek bij Juventus. Manchester United is zéér geïnteresseerd in de Argentijn, die al weken op de bank zit in Turijn. 

Het feit dat Dybala (24) tegen Internazionale, Bologna en AS Roma niet in de basis stond bij De Oude Dame, heeft volgens Italiaanse media te maken met de concrete belangstelling uit Engeland voor de international. United-ster Paul Pogba zou zijn voormalig teamgenoot lekker hebben gemaakt voor een megatransfer naar Old Trafford.

La Gazzetta rept over een transfersom van 68 miljoen euro voor de oud-speler van Palermo. Dybala heeft bij Juventus een contract tot medio 2022. United-manager José Mourinho zei dinsdag, direct na de 2-2 tegen Burnley, dat hij méér grote aankopen nodig heeft om successen te boeken met The Red Devils. 

Dybala speelt sinds medio 2015 bij Juventus. In 120 officiële duels maakte de linkspoot 57 doelpunten. Hij werd drie keer kampioen van Juve en bereikte vorig seizoen de Champions League-finale met de Italiaanse grootmacht.