Die laatste centimeters, die laatste percentages, daar ontbreekt ons het geluk

"Die laatste centimeters, die laatste percentages, daar ontbreekt ons het geluk"

26-12-2017 21:51

Door de zege van KAS Eupen gaat KV Mechelen met een bijzonder slecht gevoel het nieuwe jaar in. Zelf verloren de Antwerpenaren bij Sporting Lokeren, waardoor de concurrent uit de Oostkantons nadert tot op twee punten.

Nicklas Pedersen beseft dat het tij snel moet keren. "Nu zitten we echt in de hoek waar de klappen vallen. In de eerste helft kreeg ik een grote kans, maar de pass was net te kort. Ik dacht dat de verdediger de bal zou raken en was compleet verrast dat ik het leer nog kreeg. Maar we hebben nog mogelijkheden gekregen. Alleen, die laatste centimeters, die laatste percentages, daar ontbreekt ons het geluk", legt de Deen uit op de clubwebsite.

Verdediger Seth De Witte sluit zich daarbij aan. "We hebben een goede eerste helft gespeeld en hadden voldoende kansen. Wij verzilveren die echter niet. Tja, het is verschrikkelijk om met zo’n gevoel de winterstop in te gaan", aldus de routinier. Na de onderbreking start Malinwa met een thuiswedstrijd tegen SV Zulte Waregem, dat amper twee punten hoger staat. Hekkensluiter KAS Eupen trekt naar Standard.