UPDATE: 'Kljestan krijgt bij nieuwe ploeg het gezelschap van Anderlecht-target'

UPDATE: 'Kljestan krijgt bij nieuwe ploeg het gezelschap van Anderlecht-target'

Gepubliceerd: woensdag 3 januari 2018 om 20:40wo 03-01-2018 om 20:40

RSC Anderlecht leek zich deze winter te gaan versterken met Josué Colman, maar er is een kink in de kabel gekomen. De jonge Paraguayaan zou op weg zijn naar het Amerikaanse Orlando City in de Major League Soccer. 

Bronnen uit Paraguay waren het de voorbije dagen roerend eens: Colman zou snel de overstap maken naar het Constant Vanden Stock-stadion. Zijn huidige club, Cerro Porteno, heeft daar echter een stokje voor gestoken. Volgens Carlos Correa, journalist bij FALG1080am, heeft de club 'een beter bod ontvangen dan dat van Anderlecht, uit de MLS'. 

Dat betere aanbod werd dus verstuurd door Orlando, dat behoorlijk diep in de buidel lijkt te gaan tasten. Eerdere berichten brachten immers naar buiten dat Anderlecht 3,5 miljoen euro zou overmaken richting Paraguay. Daar zijn de Amerikanen dus nog boven gegaan. Hoe dan ook hoeft paars-wit niet meer te hopen op de komst van de negentienjarige creatieve middenvelder.

Update 03/01 om 20u40: Ondertussen is het duidelijk voor welke club Colman in de MLS gaat spelen. Orlando City wordt de volgende bestemming van de Paraguayaanse middenvelder. Volgens ABC Colar heeft die ploeg daar bijna drie miljoen euro voor over. Eerder op de dag raakte al bekend dat ex-Anderlecht-speler Sacha Kljestan ook naar Orlando trekt

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat heeft Anderlecht het meest nodig in de wintermercato?

(493 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws