OFFICIEEL: Elke FM-speler kent hem, PSV kondigt toptransfer op geniale wijze aan

OFFICIEEL: Elke FM-speler kent hem, PSV kondigt toptransfer op geniale wijze aan

21-12-2017 19:13
3

Maximiliano Romero is officieel speler van PSV. De Eredivisie-koploper bevestigt donderdag dat de transfer van de Argentijnse spits, die overkomt van Vélez Sarsfield, rond is.

De achttienjarige Romero tekent in Eindhoven een contract dat hem tot de zomer van 2023 aan PSV bindt. Hij sluit ná dit seizoen aan bij de selectie van trainer Phillip Cocu. PSV doet geen mededelingen over de transfersom, maar met de deal is naar verluidt meer dan tien miljoen euro gemoeid.

De toekomst van Romero, die geldt als één van de grootste talenten van Argentinië, was deze week onzeker, omdat Borussia Dortmund zich op het laatste moment mengde in de transferstrijd. Vélez Sarsfield en zaakwaarnemer Rolando Zarate hielden echter woord: Romero is officieel PSV'er.

"PSV wordt mijn eerste club buiten Argentinië, dat wordt een speciale ervaring", reageert Romero bij PSV TV. "Samen met mijn vader en zaakwaarnemer hebben we besloten m'n carrière elders te vervolgen. Ik hoop de fans veel doelpunten te kunnen laten zien, net als ik bij Vélez heb kunnen doen."

Voor de spelers van Football Manager is Romero ongetwijfeld geen onbekende naam. PSV kondigde de transfer dan op een geweldige manier aan.