Voormalig Lierse-icoon aan de kant geschoven bij zusterclub van Ajax

Voormalig Lierse-icoon aan de kant geschoven bij zusterclub van Ajax

Gepubliceerd: donderdag 21 december 2017 om 08:26do 21-12-2017 om 08:26

Stanley Menzo vertrekt per direct bij Ajax Cape Town. Dat heeft de Zuid-Afrikaanse zusterclub van Ajax via de officiële kanalen bekendgemaakt.

De voormalig keeper van Lierse stond een jaar voor de groep, maar kreeg Ajax Cape Town niet aan de praat. Dit seizoen verloopt zeer teleurstellend voor de club uit Kaapstad. Met nog veertien wedstrijden te gaan staat Ajax Cape Town op de vijftiende plek in de Zuid-Afrikaanse competitie.

Menzo acht het zelf ook verstandig om te vertrekken. "Ik denk dat een trainerswissel het beste is voor de club nu, want er komt een cruciale fase van het seizoen aan. Ik wil de club bedanken voor de kans die het mij gegeven heeft en de fans voor hun geweldige steun, ook al verliep niet alles even goed." Menzo was voorheen werkzaam als hoofd jeugdopleidingen bij Ajax Cape Town en heeft in Nederland een verleden als coach van onder meer SC Cambuur en FC Volendam.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TRANSFER Niet langer bij Club Brugge, wel bij Anderlecht. Paars-wit huurt Percy Tau van Brighton. #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #ClubBrugge #Tau #JPL #Transfernieuws #Transfer #BafanaBafana

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws