Ik heb speciaal voor José Mourinho een wijnfles van 500 euro gekocht

"Ik heb speciaal voor José Mourinho een wijnfles van 500 euro gekocht"

20-12-2017 20:05

Voor Lee Johnson gaat woensdagavond een droom in vervulling: de manager neemt het met Bristol City in de League Cup op tegen het Manchester United van José Mourinho. Voor de gelegenheid heeft Johnson een peperdure fles wijn gekocht.

Dat laat de Bristol-manager weten aan de BBC. De Championship-club trapt woensdag in eigen huis af tegen Manchester United, waar Mourinho aan het roer staat. Johnson (36) is idolaat van de Portugese manager. "Ik hoop dat ik rond de wedstrijd even de kans krijg om samen met hem te zitten", vertelt hij. "Ik heb speciaal voor hem een wijnfles van 500 euro gekocht."

"Ik heb het spaarvarken van mijn dochtertje moeten plunderen. De wijn is speciaal overgevlogen uit Portugal", aldus Johnson, die meldt dat het om een Barca Velha Red uit 2004 gaat. Het is niet geheel ontoevallig de favoriete wijn van Mourinho. "We hebben research gedaan en erg ons best gedaan. Ik denk dat José dit wel gaat waarderen. Mourinho staat aan de absolute top, hij is een trainer van wereldklasse."