'Ex-speler van Anderlecht mag hopen op transfer naar Eredivisie'

'Ex-speler van Anderlecht mag hopen op transfer naar Eredivisie'

20-12-2017 19:20
2

Filip Djuricic keert mogelijk terug in de Eredivisie. Volgens Servische media zijn er meerdere Eredivisie-ploegen geïnteresseerd in de spelverdeler, die mag vertrekken bij zijn huidige werkgever Sampdoria. 

Djuricic (25) signeerde eerder dit jaar een contract tot medio 2021 in Genua. Sampdoria-trainer Marco Giampaolo doet dit seizoen echter amper een beroep op de spelmaker. Djuricic kwam slechts één keer in actie in de Serie A. Eind augustus viel hij in tijdens het thuisduel met Benevento. 

Het Servische Mozzartsport meldt deze week dat Sampdoria bereid is om de voormalig speler van sc Heerenveen, Benfica, FSV Mainz, Southampton en Anderlecht transfervrij te laten vertrekken.

Djuricic werd recentelijk gesignaleerd in Amsterdam - en naar verluidt niet alleen omdat zijn management SEG daar een kantoor heeft. Vanuit de Eredivisie schijnt er interesse te zijn voor de 24-voudig international van Servië. De hoge salariseisen staan een rentree op de Nederlandse velden mogelijk in de weg, weet Mozzartsport.