Vanhaezebrouck moet mogelijk noodgedwongen weer wisselen van doelman

Vanhaezebrouck moet mogelijk noodgedwongen weer wisselen van doelman

20-12-2017 13:10
10

Frank Boeckx en Matz Sels hebben dit seizoen afwisselend onder de lat gestaan bij Anderlecht. Wellicht gaat Hein Vanhaezebrouck tegen AS Eupen weer wisselen. Dit keer is de keuze niet vrijwillig, want het meespelen van Boeckx is onzeker.

Vanhaezebrouck heeft sinds zijn komst nog geen vaste keuze gemaakt. Zowel Boeckx als Sels stond in de Jupiler Pro League vijfmaal in doel tijdens de periode-Vanhaezebrouck. De stand qua optredens is daarmee tot 16-12 in het voordeel van Sels gekomen. Rode lantaarn AS Eupen komt vrijdag op bezoek en een zeventiende duel lonkt voor Sels. Boeckx, die vijf goals om de oren kreeg tegen Club, is namelijk ziek.

Anderlecht maakt dat woensdagmiddag bekend via de eigen website. ''Geen Frank Boeckx vandaag op de oefenvelden in Neerpede, de doelman moest ziek afhaken voor de training. Het valt nog af te wachten of Boeckx op tijd hersteld raakt voor de wedstrijd van aanstaande vrijdagavond tegen KAS Eupen'', zet RSCA een vraagteken achter zijn naam voor het aanstaande duel.