Excuses niet genoeg, boze fans willen geld zien van Anderlecht

Excuses niet genoeg, boze fans willen geld zien van Anderlecht

18-12-2017 20:00
11

Anderlecht werd zondag vernederd op het veld van Club Brugge, veel bezoekers verlieten dan ook voortijdig hun zitje. Anderlecht Online weet dat de supporters hen plan hebben opgevat om hun geld terug te vragen na de verontschuldigingen van de club.

Meer nog: er is zelfs al een brief die circuleert, met daarin de eis om de tickets terug te betalen. Hij is gestuurd naar Anderlecht. "Tickets terugbetalen na 100 euro per ticket te vragen tegen Bayern, mag geen probleem zijn", luidt de redenering.

"Na meerdere keren vernederd te worden door onze spelers en het bestuur, is het ons een eer en een genoegen om op te komen voor diegene die de verplaatsing naar Brugge hebben gemaakt. We vragen om de tickets van desbetreffende supporters terug te betalen. Zonder tegenreactie, mogen er in de nabije toekomst acties verwacht worden. Wij kunnen niet langer toestaan dat er op de supporters wordt neergekeken en worden vernederd.

De fans willen nu zien dat de club hen belangrijk vindt. "Bedankt om voor één keer te denken aan uw en onze club! Want die van jullie is het niet meer voor lang", verwijzen ze nog naar de nakende overname.