'Sterling opgewacht bij trainingscomplex: racistisch bejegend en trap uitgedeeld'

'Sterling opgewacht bij trainingscomplex: racistisch bejegend en trap uitgedeeld'

18-12-2017 19:10

Raheem Sterling is zaterdagochtend slachtoffer geweest van een betreurenswaardig incident, meldt The Daily Mail. De vleugelaanvaller zou bij het trainingscomplex zijn opgewacht en vervolgens verbaal en fysiek zijn aangevallen door een onbekende man.

Sterling meldde zich zaterdagochtend bij complex van The Citizens in aanloop naar de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur later op de dag. Naar verluidt werd de 23-jarige Brit belaagd door een voorbijganger toen hij zijn auto uit wilde stappen. Volgens The Daily Mail werd Sterling direct racistisch bejegend. Toen de buitenspeler verhaal wilde halen, zou hij door zijn belager doelbewust in tegen zijn been aan getrapt zijn.

De politie van Manchester bevestigt dat er zich zaterdagochtend een incident heeft voorgedaan in de buurt van Clayton Lane (waar het trainingscomplex van Manchester City gevestigd is, red.). Of Sterling daarbij betrokken is geweest, wil de woordvoerder echter niet kwijt. De politie meldt verder dat er geen officiële uitspraken worden gedaan, zolang het politierapport nog niet opgesteld is.