Nieuwe eigenaren Anderlecht op komst: 'Er komt woensdag duidelijkheid'

Nieuwe eigenaren Anderlecht op komst: 'Er komt woensdag duidelijkheid'

18-12-2017 09:31
10

RSC Anderlecht beleeft momenteel een bijzonder moeilijke decembermaand. Niet alleen waren er de nederlagen tegen Charleroi en Club Brugge, er is ook nog onduidelijkheid over de toekomst van de club. Daar moet snel verandering in komen.

Peter Vandenbempt zag Anderlecht het bijzonder moeilijk hebben tegen Club Brugge. Volgens hem heeft de onduidelijkheid over de nieuwe eigenaren van Anderlecht er iets mee te maken. "Die onduidelijkheid weegt op heel Anderlecht. Normaal weten we woensdag wie de nieuwe bazen zijn. Dan kan Anderlecht een nieuw tijdperk instappen en dat lijkt me niets te vroeg", klinkt het bij Radio 1.

Het dreigt dan ook een rampseizoen te worden voor de Brusselaars. "Het is crisis bij Anderlecht", stelt hij. "Half december is de kampioen uitgeschakeld in Europa, in de beker en heeft het dertien punten achterstand op Club. De uitspraken van Vanhaezebrouck vooraf zijn als een boemerang in zijn gezicht teruggekomen. Het is toch ongelofelijk dat de ploeg als een kaartenhuis in elkaar stort", aldus Vandenbempt.