'Bayern München rondt 'Transfer-Kracher' af: spits kost 12 tot 15 miljoen'

'Bayern München rondt 'Transfer-Kracher' af: spits kost 12 tot 15 miljoen'

Gepubliceerd: zondag 17 december 2017 om 20:45zo 17-12-2017 om 20:45

Bayern München gaat zich versterken met Sandro Wagner. Dat melden BILD en Kicker. De dertigjarige spits komt over van TSG Hoffenheim en is de eerste 'Transfer-Kracher' van de winterstop in Duitsland.

De overstap van Wagner naar Bayern München hing al enige tijd in de lucht en is nog altijd niet officieel bevestigd door één van beide clubs, maar niets lijkt een deal nog in de weg te staan. Zondagavond schrijft BILD dat Bayern een slordige vijftien miljoen euro betaalt voor de spits, terwijl Kicker rept over een bedrag van twaalf miljoen.

Wagner speelde zaterdag zijn laatste wedstrijd voor Hoffenheim (2-1 nederlaag tegen Borussia Dortmund) en heeft inmiddels afscheid genomen van zijn teamgenoten. Bij Bayern wordt de Duitse international stand-in van Robert Lewandowski.

In 2007 maakte Wagner als jeugdproduct van Bayern München zijn profdebuut, maar van een doorbraak kwam het niet. Na enige jaren op het tweede niveau speelde hij zichzelf de laatste seizoenen in de kijker. Als international van Duitsland scoorde de spits dit kalenderjaar vijf keer in zeven interlands.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws