Club Brugge nog steviger aan de leiding na draw op Mambourg

Club Brugge nog steviger aan de leiding na draw op Mambourg

17-12-2017 19:45
7

Sporting Charleroi is er niet in geslaagd om thuis te winnen van Racing Genk. De Henegouwers kwamen wel op voorsprong, maar konden die niet verzilveren.

Sporting Charleroi is de enige ploeg die nog in het spoor van Club Brugge blijft, maar op en spetterende eerste helft konden we niet rekenen op Mambourg. Elke ploeg kreeg welgeteld één doelkans die naam waardig. Benavente knalde voor de thuisploeg in het zijnet, voor de bezoekers kopte Karelis naast. Meer viel er niet te zeggen over de eerste helft.

In de tweede helft was er meer animo en zelfs een doelpunt. Rezaei bracht de thuisploeg op voorsprong met een knappe actie. Amper een minuut later was het die voorsprong kwijt. Karelis kon weer koppen en trof deze keer wél doel. De match leek vertrokken voor een dol laatste halfuur, maar dat viel tegen. Beide teams hielden mekaar uiteindelijk in evenwicht.

Charleroi ziet zijn achterstand op Club Brugge vergroten naar acht punten, maar staat nog comfortabel tweede. Voor Racing Genk wordt Play-Off 1 halen nog een rotklus, want het staat amper negende.