Doelhout staat Waasland-Beveren tot drie keer toe in de weg tegen Lokeren

16-12-2017 22:34
4

De Wase derby tussen Lokeren en Waasland-Beveren heeft niet voor een winnaar gezorgd. Het werd 1-1 in een duel waar vooral de supporters voor animo hadden gezorgd.

Het mocht dan wel een Wase derby zijn, het was niet meteen een duel op het scherpst van de snee. De kansen in de eerste helft konden op één hand geteld worden. Het was vooral de thuisploeg, dat met enkele vrije trappen, voor gevaar kon zorgen.

Waasland-Beveren probeerde terug te prikken, maar de veldslag in Genk heeft duidelijk zijn sporen nagelaten. Dat we met een 0-0 stand de rust ingingen, was dan ook niet zo verrassend.

Supporters zorgen voor animo
De spelers zelf konden niet echt voor animo zorgen, maar de supporters deden dat wel. Al was het niet meteen positief. Enkele minuten ver in de tweede helft bekogelden supporters van Waasland-Beveren ex-speler Julian Michel met bier. De wedstrijd werd dan ook stilgelegd.

Een kwartier later kon er weer gevoetbald worden. Het ging er wat potiger aan toe en er werd meteen ook beter gevoetbald. Dat zorgde na een uur voetballen voor het eerste doelpunt. Ampomah kon dan toch voor de 0-1 zorgen.

Lang kon Waasland-Beveren daar niet van genieten. Enkele minuten later stond het al 1-1 na de snelle gelijkmaker van Söder. Het was toch vooral Waasland-Beveren dat op zoek ging naar de winst, met enkele grote kansen tot gevolg. Het doelhout besliste echter dat de wedstrijd op 1-1 moest eindigen.