‘Verschillende Belgische clubs strijden om goudhaantje uit de Noorse competitie’

‘Verschillende Belgische clubs strijden om goudhaantje uit de Noorse competitie’

15-12-2017 15:15
3

De winterstop is bijna een feit in onze Jupiler Pro League, tijd dus om al volop te denken aan mogelijke versterkingen. Ook Moeskroen wil de kern graag nog wat uitbreiden, zij zijn op zoek naar een spits. Mogelijks komt die spits uit de Noorse competitie, Flamur Kastrati van Sandefjord staat in de belangstelling van Les Hurlus.

De Kosovaar maakte afgelopen seizoen indruk in de Noorse competitie. De 26-jarige aanvaller maakte tien doelpunten in 26 wedstrijden, ook gaf hij één assist. La Capitale meldt dat Moeskroen Kastrati graag naar Le Canonier wil halen. Het target van Moeskroen speelde al bij verschillende clubs gedurende zijn carrière, namelijk Stromsgodset, Erzgebirge Aue, Duisburg, Osnabruck en FC Twente.

De troepen van Mircea Rednic begonnen ijzersterk aan het seizoen, ze stonden zelfs een tijdje op de derde plaats. De laatste weken loopt het wat minder, ze zijn nu afgezakt naar de grijze middenmoot van het klassement. Een nieuwe aanvaller moet het scorend vermogen van het team zien op te krikken. Ook STVV, Antwerp en KV Mechelen zouden interesse tonen in de Kosovaar.