Teodorczyk nog maar eens geflileerd: ''Je kan dat niet blijven zeggen''

Teodorczyk nog maar eens geflileerd: ''Je kan dat niet blijven zeggen''

15-12-2017 13:00
2

Johan Boskamp en Hugo Broos zijn het stellig eens in hun gezamenlijke vooruitblik op Club Brugge - Anderlecht. De Brusselaars hebben een groot spitsenprobleem.

Boskamp denkt dat Hein Vanhaezebrouck het ook niet meer opgelost krijgt. ''Lukasz Teodorczyk scoorde ­vorig seizoen blind, maar op het einde stokte het ook al. Omdat hij ineens moest meevoetballen, terwijl hij in de 16-meter moet blijven. En dat kan hij niet. Hein wil dat nu ook. Ik zou zeggen: je komt er niet uit'', geeft hij in Het Nieuwsblad de hoop op.

Broos is zelfs nog strenger voor Teodorczyk, die zondag overigens ontbreekt vanwege een schorsing. ''Ook àls hij een kans krijgt, mist hij alles. Oké, het zal ook wel met vertrouwen te maken hebben, maar je kan dat niet blijven zeggen. Hij is vorig seizoen overschat, er werd een wereldspits van gemaakt. Zoals ik hem soms zie klungelen… Een groot probleem'', oordeelt de nu clubloze oefenmeester.

Volgens Boskamp is het halen van een nieuwe spits in januari de enige uitweg. ''En ze hebben geen oplossing. Beric moet alweer terug naar Saint-Etienne en Harbaoui moest weg, dan kan je die niet met de grote trom terughalen.''

Lees ook: 'Vanhaezebrouck wijst terugkeer van publiekslieveling van Anderlecht af'
Lees ook: Transfers verwacht bij Anderlecht: ''Zeker aanvallend is het nu te weinig''