Engelse en Franse media: Chelsea wil Batshuayi ruilen voor 'man van 98 miljoen'

Engelse en Franse media: Chelsea wil Batshuayi ruilen voor 'man van 98 miljoen'

Gepubliceerd: vrijdag 15 december 2017 om 10:21vr 15-12-2017 om 10:21

Chelsea lijkt serieus werk te willen maken van het binnenhalen van Thomas Lemar. Volgens zowel Engelse als Franse media zijn The Blues van plan om Michy Batshuayi aan te bieden als ruilmiddel voor de 22-jarige groeibriljant van AS Monaco.

Onlangs doken de eerste geruchten op dat Chelsea zijn oog heeft laten vallen op Lemar, die al langere tijd gelinkt werd aan Arsenal, Liverpool en Barcelona. Inmiddels meldt zowel The Sun als Le Figaro dat Chelsea bereid is om Batshuayi, die nooit heeft kunnen overtuigen op Stamford Bridge, op huurbasis naar Monaco te laten vertrekken, in ruil voor Lemar.

Monaco pikte de vleugelaanvaller in de zomer van 2015 voor vier miljoen euro op SM Caen en het heeft er alle schijn van dat de Monegasken Lemar voor een veelvoud van dat bedrag door gaan verkopen. Vlak voor het einde van de zomerse transferdeadline leek Arenal de strijd om Lemar te gaan winnen, maar die overgang ketste af omdat Alexis Sánchez tegen alle verwachtingen in alsnog bij The Gunners bleef. The Sun schat het prijskaartje van Lemar op liefst 98 miljoen euro.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Club Brugge neemt het op tegen SS Lazio! Wat wordt de uitslag volgens jou? #ClubBrugge #sslazio #LazioRoma #UCL #ChampionsLeague #Vanaken

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws