OFFICEEL: 38-jarige Gillet gaat voor een Timmy Simons-scenario

OFFICEEL: 38-jarige Gillet gaat voor een Timmy Simons-scenario

15-12-2017 10:05
2

Jean-François Gillet denkt voorlopig niet aan stoppen. De 38-jarige doelman heeft een nieuwe verbintenis ondertekend bij Standard.

Standard bracht het nieuws vrijdagochtend naar buiten via een beknopte mededeling naar buiten. ''De Belgische doelman heeft zijn contract verlengd bij onze club. Standard de Liège feliciteert Jean-François met zijn nieuw contract en wenst hem verder veel succes in onze kleuren!'', valt te lezen op de eigen website. Het is dus niet bekend tot welk seizoen Gillet nu aan de Rouches verbonden blijft. Volgens bronnen gaat hij liefst door tot en met 2020.

Gillet, die in 2016 terugkeerde op het oude nest, moet dit seizoen genoegen nemen met een vaste reserverol achter Guillermo Ochoa. De negenvoudig Rode Duivel is door Ricardo Sa Pinto wel aangewezen als de keeper voor de Croky Cup, waarin Standard zich dinsdag ten koste van KV Oostende (2-3) voor de halve finales wist te plaatsen. De Luikenaars nemen het daarin op tegen Club Brugge of Charleroi, de kwartfinale die nog ingehaald moet worden.