Ex-Rode Duivel heeft het zwaar in Griekenland, maar... ''Nog nooit spijt gehad''

  Ex-Rode Duivel heeft het zwaar in Griekenland, maar... ''Nog nooit spijt gehad''

  Gepubliceerd: donderdag 14 december 2017 om 15:35do 14-12-2017 om 15:35

  Besnik Hasi ging deze zomer aan de slag als hoofdcoach van Olympiakos Piraeus. Op voorspraak van de ex-trainer van Anderlecht kwamen met Vadis Odjidja, Mehdi Carcela, Björn Engels, Guillaume Gillet en Silvio Proto vijf bekende namen naar de Griekse kampioen. Het ontslag van Hasi heeft voor de meeste van hen echter zware gevolg gehad. 

  Van het vijftal hebben enkel Proto en Engels hun vaste basisplaats te weten behouden. Carcela kwijnt weg op de tribune, Odjidja wil het liefst in januari al vertrekken en Gillet komt de laatste weken ook nauwelijks meer van de bank af. De situatie is wennen voor Gillet. "Ik heb dit nog nooit meegemaakt in mijn carrière", laat de ex-Anderlechtman weten in Sport/Foot Magazine. "Het is een ervaring die je karakter smeedt. Ik ben wel blij dat dit pas op mijn 33ste gebeurt, wanneer het grootste deel van mijn carrière al achter me ligt."

  Gillet wil echter nog niet opgeven en houdt hoop dat hij in de toekomst weer een kans krijgt. "Ook al was de situatie niet makkelijk om mee te leven, toch heb ik nooit spijt gehad dat ik hier getekend heb. En uiteindelijk kom ik nu toch weer aan spelen toe door hard te blijven werken'', is hij strijdvaardig. Van een transfer is dus ook voorlopig nog geen sprake.

  Poll

  Kan hij nog van waarde zijn in de JPL?

  (176 stemmen)

  Plaats een reactie

  Freddyploiks +12372
  donderdag 14 december 2017 om 15:42
  Is rechtsback, welkom!!!
  Vind ik leuk
  Toca +40023
  donderdag 14 december 2017 om 15:46
  Ook al speelt hij niet graag op de rechtsback, maar wat zou een speler als Gillet nu toch zeer welkom zijn.
  Ik ben altijd fan geweest, zelfs toen hij al is wat minder presteerde.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws