Heel mooi nieuws voor Gent: belangrijke Buffalo traint eindelijk weer met de bal

Heel mooi nieuws voor Gent: belangrijke Buffalo traint eindelijk weer met de bal

14-12-2017 14:34
2

Renato Neto kende een rampzalig 2017, waarin hij werd geteisterd door langdurige knieproblemen. De Braziliaan werkt echter hard aan zijn terugkeer om in 2018 weer van grote waarde te zijn voor AA Gent.

Neto onderiging in het voorjaar van 2017 een operatie aan zijn knie, waardoor hij slechts drie duels mee kon doen in Play-Off 1. De slotspeeldag op 21 mei bleek achteraf ook voor hem persoonlijk de laatste wedstrijd van het kalenderjaar te zijn. Neto ging afgelopen zomer opnieuw onder het mes, omdat hij vanwege zijn knie slechts op 80 à 90 procent van zijn kunnen kon spelen. Mede daarom liep hij een lucratieve transfer naar de Premier League mis.

De 26-jarige middenvelder heeft zich echter volledig gefocust op zijn herstel en er is ligt aan het einde van de tunnel. Neto traint weer individueel met de bal, zo toont ploegmaat en reservedoelman Yannick Thoelen via een video op Instagram. Thoelen is trots op Neto. "Nadat ze je afgeschreven hebben, bewijs je nu na maanden van zware arbeid en veel pijn hun ongelijk. Ga zo door met dat goeie werk! Respect voor je moed", schreef hij als bijschrift.