Bailey heeft uitzicht op toptransfer, Leverkusen-manager reageert

Bailey heeft uitzicht op toptransfer, Leverkusen-manager reageert

14-12-2017 13:15

Leon Bailey heeft na een moeizame start toch zijn draai gevonden bij het Duitse Bayer Leverkusen. Die club staat momenteel op de vierde plaats in de Bundesliga. Met zijn snelheid kan Bailey het heel wat tegenstanders moeilijk maken.

"Hij is een echt wapen voor ons", vertelt zijn coach Heiko Herrlich bij Sporza. Rudi Völler, de sportdirecteur van Leverkusen, kan dat alleen maar bevestigen. "Zijn voetbal is verfrissend. Daarnaast is het opmerkelijk dat hij voor zo'n type speler niet egoïstisch is. Hij werkt in de eerste plaats voor de ploeg."

Leverkusen-manager Jonas Boldt weet ondertussen ook dat heel wat andere clubs interesse hebben. "Van een transfer is geen sprake", zo gooit hij die geruchten in de vuilbak. Bailey heeft bij Leverkusen nog een contract tot 2022, maar bij Racing Genk weten ze al hoe ver zijn entourage wil gaan voor een toptransfer.

Woensdag klonk nog een keer het gerucht dat Chelsea de Jamaicaan graag in de armen wil sluiten. Daarnaast werd eerder al FC Barcelona genoemd.