De Condé zoekt nieuwe trainer: Niet de bedoeling, maar zeg nooit nooit

De Condé zoekt nieuwe trainer: "Niet de bedoeling, maar zeg nooit nooit"

14-12-2017 12:30
9

Racing Genk is nog altijd op zoek naar een nieuwe trainer, want Albert Stuivenberg is inmiddels al enkele dagen weg. Dimitri De Condé geeft bij Sporza een update over zijn zoektocht.

De vraag is momenteel hoe lang Jos Daerden nog moet depanneren. "We zijn momenteel bezig met de zoektocht naar een nieuwe coach. Hopelijk zorgt die nog voor dat tikkeltje extra. We willen zo snel mogelijk iemand voorstellen. Het is niet de bedoeling dat we tot de winterstop met Jos Daerden blijven werken, maar zeg nooit nooit."

Mooi voetbal spelen is momenteel even geen noodzaak. "We moeten vooral een trainer hebben die voor resultaten kan zorgen, zoals elke topclub. Welke stijl hij dan hanteert, is niet echt belangrijk. Hij moet deze groep weer vertrouwen geven."

De Condé geeft aan dat hij geen keuze meer had: Stuivenberg moest wel weg. "De club is het belangrijkste en daarom moesten we deze stap zetten. Als sportief directeur ben ik ook verantwoordelijk, net zoals de spelers en het bestuur. We hebben hard gevochten voor de vorige trainer, maar het is niet gelukt. Dat is een ontgoocheling, maar ik zit nog vol energie om deze club weer naar boven te brengen."