Opvallende Man Van De Match bij Genk, maar ook twee onvoldoendes

Opvallende Man Van De Match bij Genk, maar ook twee onvoldoendes

14-12-2017 11:00
2

Racing Genk doet het niet goed in de competitie, maar wel in de Croky Cup. Het heeft zich geplaatst voor de halve finales en maakt dus nog kans op een vijfde beker. Het Belang Van Limburg geeft een pluim aan Ruslan Malinovskyi.

Die middenvelder werd afgelopen zaterdag nog uitgespuwd na een rampzalige wedstrijd tegen Eupen, maar herpakte zich in de modderpoel met twee doelpunten. Hij krijgt het beste cijfer: 8 op 10. "Man van de match met twee goals plus een knal op de paal. De 1-0 kwam er zelfs met zijn 'slechte' rechter. Spelbepalend."

Verder krijgen maar liefst vier spelers een 7 op 10. Het gaat dan om Alejandro Pozuelo, Jakub Brabec, Danny Vukovic en Leandro Trossard. Voor die laatste eindigde de match wel in mineur, hij viel uit met een spierblessure.

Aan de andere kant zijn er ook twee flops. Omar Colley kon niet overtuigen en krijgt maar een vier. "Niet scherp. Medeschuldig aan de twee Beverse gelijkmakers", zo wordt die keuze verklaard. Ook invaller Benson Manuel, die sowieso zelden speelt, wordt gebuisd. "Onvoldoende overtuiging", luidt het verdict.