Ex-Rode Duivel moet vanwege gekke voorzitter vrezen voor een strafkamp

Ex-Rode Duivel moet vanwege gekke voorzitter vrezen voor een strafkamp

Gepubliceerd: donderdag 14 december 2017 om 09:17do 14-12-2017 om 09:17

Ilombe Mboye is persoonlijk bezig aan een aardige seizoen, nadat hij de afgelopen seizoen nauwelijks heeft gespeeld. Het gaat echter minder goed met zijn Zwitserse ploeg FC Sion, dat laatste staat in de Super League. De voorzitter wil hard ingrijpen.

Mboyo vond dit weekend twee keer het net, maar kon daarmee niet een nederlaag voorkomen tegen laagvlieger Thun (2-3). Degradatieconcurrent Luzern wist wel te winnen, waardoor Sion de rode lantaarn in handen kreeg. Voorzitter Christian Constantin eist dat zijn ploeg in de laatste wedstrijd voor de winterstop van de laatste plaats afgeraakt. ''Want als we met kerst nog laatste staan, dan volgt er een strafkamp'', dreigt de excentrieke voorzitter.

Constantin uit geen loze bedreigingen, want toen een tv-analist kritiek op hem uit, deelde hij rake klappen uit. Het kwam hem op een stadionverbod van veertien maanden te staan. ''Was ik niet geschorst geweest, dan had ik de jongens tijdens de rust wakker geschud. Nu ben ik gedwongen andere manieren te zoeken...'', zei de voorzitter na de laatste match. Mboyo, voormalig speler van AA Gent, Racing Genk en de Rode Duivels is alvast gewaarschuwd.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws