Wenger out? Het lijkt erop dat dit het einde is bij Arsenal

Wenger out? "Het lijkt erop dat dit het einde is bij Arsenal"

14-12-2017 08:36
2

Volgens voormalig Arsenal-speler Martin Keown zijn de dagen van Arsène Wenger bij Arsenal geteld. Woensdag speelden The Gunners met 0-0 gelijk tegen West Ham United, waardoor de Londenaren al drie wedstrijden op rij niet hebben gewonnen. Op deze manier kan Wenger niet door bij Arsenal, vindt Keown.

"Het ziet er niet naar uit dat Wenger zich met Arsenal gaat plaatsen voor de Champions League en de vragen komen vanzelf weer om de hoek kijken: is hij er volgend seizoen nog steeds? Het lijkt erop dat dit het einde is", zegt Keown als analist bij BT Sport. "Als het niet snel beter gaat, moet hij aan het einde van het seizoen de hand in eigen boezem steken en zeggen: misschien ben ik niet de juiste man die deze club vooruit kan helpen."

Rio Ferdinand denkt dat Arsenal het nieuwe puntenverlies aan zichzelf te danken heeft. "Als je tegen een team speelt dat met het hele elftal in het strafschopgebied staat, moet je ze daar weghalen. Ze speelden lineair. Ze speelden alles door het midden waar West Ham het sterkste was. Ze waren hun grootste vijand, Arsenal."