Relatie Vanderhaeghe en Custovic zwaar bekoeld: ''Had dan andere T2 gevraagd''

Relatie Vanderhaeghe en Custovic zwaar bekoeld: ''Had dan andere T2 gevraagd''

13-12-2017 15:43
3

Yves Vanderhaeghe en Adnan Custovic werkten vanaf het seizoen 2014/15 goed samen, eerste bij KV Kortijk, dan bij KV Oostende. De relatie is echter niet meer zoals hij was, sinds T2 Custovic in september bij KVO het stokje overnam van de ontslagen Vanderhaeghe.

Vanderhaeghe heeft zijn bedenkingen bij de actie van zijn voormalige rechterhand. "Dat hij nadien vertelde dat hij hoopte dat we vrienden zouden blijven? Blijkbaar twijfelt hij daaraan, nadat we drie jaar fantastisch samenwerkten. Misschien zegt dat voldoende", zegt Vanderhaeghe in Sport/Voetbalmagazine.

Er gaan verhalen dat Custovic vorig seizoen al de belofte zou hebben gekregen dat hij Vanderhaeghe op termijn zou vervangen. Dat is ook de huidige trainer van AA Gent ter ore gekomen. Mocht hij dat op voorhand hebben geweten, dan had hij Custovic zeker niet naar KVO gehaald. "Misschien best dat ik dat vooraf niet wist, want anders had ik om een andere assistent gevraagd. De ene zijn dood is de ander zijn brood, hé", sluit Vanderhaeghe af met een oud en bekend gezegde.