Nieuwe tegenslag! Vanhaezebrouck krijgt slecht nieuws uit de ziekenboeg

Nieuwe tegenslag! Vanhaezebrouck krijgt slecht nieuws uit de ziekenboeg

13-12-2017 15:24
8

Anderlecht leeft absoluut niet zorgenvrij toe naar de topper tegen Club Brugge. Zo moet Hein Vanhaezebrouck zo goed als zeker ook een streep zetten door de naam van Adrien Trebel.

Vanhaezebrouck moet het zondag in Jan Breydel al stellen zonder Olivier Deschacht en Lukasz Teodorczyk, die tegen Charleroi (1-3) met rood van het veld moesten. Zij zijn vanwege een schorsing logischerwijs geschorst. Na afloop van de laatste competitiematch maakt Vanhaezebrouck zich ook al grote zorgen over Adrien Trebel, die na een half uur noodgedwongen moest worden gewisseld. Volgens Het Laatste Nieuws is de sterkhouder definitief out voor de topper. Onderzoek zouden bij Trebel een verrekking aan de kuit hebben aangetoond.

Dat was niet de enige tegenslag die paars-wit kreeg te verwerken uit de zoekenboeg. HLN schrijft namelijk dat Emmanuel Sowah een operatie moet ondergaan. Mede door blessureleed kwam de 19-jarige rechtsback dit seizoen pas 63 minuten in actie voor de regerend landskampioen. Sowah heeft al meer dan twee maanden last van de adductoren en een operatie drong zich op. Naar verluidt staat Sowah zeker tot begin februari langs de kant.